Kafékonsert: Der draumar sviv - Haugtussa i nye tonar

@ Spiseriet, Stavanger Konserthus

Triokonsert med Tarjei Nysted, Bjørge Verbaan og Jorunn Undheim

Jorunn Undheim vokal
Bjørge Verbaan piano, trøorgel
Tarjei Nysted fiolin, nøkkelharpe m.m.

Sommerens serie av kafékonserter avsluttes med et skikkelig høydepunkt.

I oktober 2019 ga komponist Bjørge Verbaan og sanger Jorunn Undheim ut albumet «Der draumar sviv», som inneholdt 14 dikt fra Haugtussa av Arne Garborg.

Sanger Jorunn Undheim vokste opp i Veslemøy sitt rike, på gården der dikterstuen Knudaheio ligger i dag, og i naturen som Garborg skildrer i diktsyklusen. Gjennom musikken, og ikke minst gjennom Sigbjørn Reime sin språkmoderniserte utgave av syklusen, presenterer «Der draumar sviv» en Haugtussa for vår tid. Til kafékonserten i Stavanger konserthus har de med seg Tarjei Nysted på blant annet fiolin og nøkkelharpe. Tarjei har også produsert albumet.

Varighet: ca. 1 time.
Arrangør: Stavanger konserthus

—-

Praktisk informasjon i forbindelse med ditt besøk

Pga. koronasituasjonen vil vårt populære sommerprogram finne sted i Spiseriet. Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittebegrensende tiltak.

Kjøp gjerne billett på forhånd

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd, siden det er begrenset kapasitet og mange av konsertene forventes å bli utsolgt.

Bordplassering

Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkeltbilletter og vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene. Det vil si at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1 meters avstand.

Spiseriet åpner for lunsj fra kl. 11:00.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på post@spiseriet.no